Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Attachments and simg tags

  1. Attachments and simg tags

    They do not work together for some reason?

  2. nick is in the lab doing something or other

  3. #3
    Don't let him blow up Cinemania with a meth explosion AGAIN.
    Quote Originally Posted by EvilMog View Post
    Screw being smart. This is TNL.

  4. Is this the same problem as in the other Feedback thread, where the forum is putting in URL tags? If so, be sure to deselect the option under the reply field that automatically parses links (it's there on the reply page under the area where you type in your post). Then manually delete the URL tags from around your image.

    If it's something else, please post in more detail here.

  5. #5
    Did it start doing the parsing thing recently? I've been having Der Issues with it lately too.

  6. Quote Originally Posted by cka View Post
    nick is in the lab doing something or other
    That poor lab.
    "Question the world man... I know the meaning of everything right now... it's like I can touch god." - bbobb the ggreatt

  7. This didn't used to be an issue. Manually unchecking the parse links each time is a pain in the dick. Everyone here knows how to use url tags... can you make the default "no" instead of "yes"

    of note... this is not an issue with IMG tags... only SIMG.
    Quote Originally Posted by Fe 26 View Post
    No one uses sigs.

  8. Adding flair to posts is serious.

  9. The page won't load whenever I try to attach images now.
    Quote Originally Posted by Fe 26 View Post
    No one uses sigs.

  10. As a temporary fix, I disabled the automatic URL tags, unless you are using the Quick Reply box.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Games.com logo